Om oss

yoga1

Välkommen till
Wellbeez holistisk hälsa!

 

Om vårt företags filosofi

Vår strävan med vårt företag Wellbeez holistisk hälsa är att kunna erbjuda förbättrat välmående och hälsa till våra kunder med holistiska och alternativa hälsobringande metoder , dels med metoder som kommer från egen kultur och dels sådana som har lång historia bakom sig inom den österländska traditionen att förebygga och värna hälsan samt behandla, lindra och bota olika obalanser, åkommor och sjukdomstillstånd.

Välmående ?

Som namnet syftar, så står vårt företag för välmående, helhet och hälsa. Begreppen är svåra att definiera så att de passar för alla, men de flesta är nog eniga om att välmående är ändå någonting mycket positivt som alla vill uppnå – en känsla av att ha en balans och harmoni i livets olika områden så att livet flyter i sin stilla gång utan några oövermäktiga motgångar. Att ha någon slags makt över sitt liv och att kunna styra sitt liv med egna villkor. Att känna känslan att må bra i hela kroppen – att känna känslan ungefär som man har mått som allra bäst. Att känna tryggheten som man kanske kände när man var i mammas famn när hon ammade dig eller man höll pappas hand på en promenad vid en vacker strand när solen sken och allt var bara vackert och fint. Eller den känslan att sitta med en fiskespö vid stranden och uppleva tystnaden och känna fridfullheten inom sig och i naturen runt om sig. Eller att lyssna på en vacker musikstycke och ”försvinna” med melodien långt borta till ett ”gudomlig” tillstånd.

Vi alla har våra olika referenspunkter vad det betyder att må bra – men gemensamt är nog ändå med de alla, att det är ”en känsla” – och är inte heller något som man kan riktigt ta på. Man bara vet och man strålar ut och andra kan se och känna den också tydligt. Man kan nog också säga att man är tillfreds med sig själv och är lycklig.

Holistisk ?

Holistisk betyder ju ”helhet” och innebär för oss att vi är mån om att ha hela dig (inte t.ex. bara en enda kroppsdel) i åtanken när vi behandlar individuellt eller när vi undervisar i grupp. Både våra utbildningar och lång erfarenhet inom vedertagen västerländsk medicin som sjuksköterskor och genom mångåriga studier inom den traditionella österländska läkekonsten har gett oss verktyg och metoder att se och behandla människan som en helhet med kropp, själ och sinne.

Att få hela dig må bättre är vårt varmaste önskan när du kommer in i våran lokal. Att kunna hjälpa dig, där du är. Att kunna hjälpa just dina behov och önskningar i sin helhet. Du kan läsa mera om våra olika metoder och behandlingsformer övrigt här i våran hemsida.

Hälsa ?

Ofta definieras hälsa som saknad av hälsa, men hälsa kan ändå vara väldigt olika för olika människor. Man kan ändå må bra och leva ett rikt liv trots olika skavanker. Helheten trots brister eller bilden av sig själv kan ändå vara positiv och framförallt kan man känna som individ att man är tillfredsställt och nöjd med sitt liv. Att vara fullständigt frisk eller vacker är både utopi och strider emot naturlagarna eftersom vi ständigt utsätts av inre och yttre påfrestningar, men att vårda och värna om sin kropp och själ med hälsosamma handlingar, så som att äta bra och hälsosamt, vila och sova tillräckligt, motionera, yoga, eller unna sig med välgörande behandlingar t.ex. med massage eller annat som hjälper kroppen att må bättre samt att ge kulturell näring åt sinnet bl.a. med musikupplevelser, teater m.m., och att man inte heller glömmer sina andliga behov, är att respektera sig själv och ge sig själv de bästa förutsättningar att kunna må bra i alla lägen. Det ger förutsättningar att klara av när livet stormar och andra sidann flyta med i lugna vågor när livet är snällare mot oss.

De gånger när ohälsan ändå är ett faktum eller när någonting oväntat sker som drar mattan under våra fötter, kan man hamna i situationen att man sker inte utväg. Allt sker bara svart ut och då kan det hända att man har fastnat i motgångar. Men det underbara med livet ändå är, att för det mesta, kan man göra något åt. När det gäller hälsan, så även om man inte alltid kan bota så oftast kan man lindra, så kan man göra saker lättare hanterbart både fysiskt och mentalt.

Med de alternativa och komplementära metoder och behandlingar som vi i Wellbeez holistisk hälsa kan erbjuda – kan vi hitta en behandlingsmetod som passar bäst just dig och dina behov. Det som sagt är viktigt att ”se” hela människan, och dess alla delar, då kropp, själ och sinnet vävs ihop till en helhet. Att också upptäcka om det finns djupliggande orsaker till besvären och därmed kanske komma åt ” kärnan” som har lagt grunden till besväret. Vi vill också hjälpa till att hitta de bästa behandlingsformer som gynnar din hälsa – antingen med bara en metod eller kombinera med två eller fler. Vi i Wellbeez holistisk hälsa vill ge dig vårt bästa med vårt kunnande och välkomnar dig hjärtligt att kontakta oss när du känner att du har skärskilt behov, vill förebygga ohälsa eller vill träna yoga, men även också när du ”bara” vill unna dig en välgörande behandling med t.ex. massage.

Kontaktuppgifterna kan du se på första sidan och du kan läsa mer mer om våra behandlingar och metoder kan under rubriken ”Våra behandlingar”.

Produktexempel

[message margin=”normal” color=”white” background=”red” radius=”5px” gradient=”no” shadow=”yes” border_style=”solid” border_width=”1px” border_color=”auto” outline_style=”solid” outline_width=”0px” outline_color=”auto” style=””]

Senioryoga

Vi erbjuder flera olika typer av yoga, varav en passar utmärkt till äldre deltagare som vill behålla sin rörlighet och pigghet.

Läs mer
[/message]

[message margin=”normal” color=”white” background=”blue” radius=”5px” gradient=”no” shadow=”yes” border_style=”solid” border_width=”0px” border_color=”auto” outline_style=”solid” outline_width=”0px” outline_color=”auto” style=””]

Olika typer av massage

Smärtande leder är blott ett minne med hjälp av någon av massagekonsterna som vi erbjuder.

 

Läs mer
[/message]

[message margin=”normal” color=”white” background=”green” radius=”5px” gradient=”no” shadow=”yes” border_style=”solid” border_width=”0px” border_color=”auto” outline_style=”solid” outline_width=”0px” outline_color=”auto” style=””]

Meditation

Ett lugnt sinne är bara början till välmående. I våra ljusa lokaler får just Du lära dig allt om andning och avslappning.

 

Läs mer
[/message]

[message margin=”normal” color=”white” background=”primary” radius=”5px” gradient=”no” shadow=”yes” border_style=”solid” border_width=”0px” border_color=”auto” outline_style=”solid” outline_width=”0px” outline_color=”auto” style=””]

Våra produkter

Vi erbjuder flera olika hälsovårdsprodukter som kan hjälpa just Dig i vardagen.

 

Läs mer

[/message]

 

Vi som arbetar på Wellbeez

Marjut

Marjut

Marjut är i grunden leg. sjuksköterska och har lång en och mångsidig erfarenhet i yrket men har också utbildat sig inom alternativa medicin. Har 3-årig akupunktur utbildning (TCM), och har även praktiserat i Kina. Utöver det har Marjut IMY utbildning till lärare och terapeut i Medicinsk Yoga (MediYoga). Har dessutom västerländsk psykoterapeutisk utbildning för individuell samtalsterapi samt kinesisk alternativ (Xin Ping) metod för behandling av psykiska besvär.

Specialitet
 • MediYoga
 • Xin Ping
 • Akupunktur

Marjut har hand om alla Yogapass som tillhandahålls i lokalen, se till att boka in dig på den typ av yoga som passar just dig!

Hilkka

Sed et eros ante. Vivamus cursus diam at est tempus nec eleifend velit malesuada. Nulla vitae varius tortor. Duis lobortis risus urna, quis condimentum eros. Nullam et lacus in nibh interdum dictum.

Specialities
 • Suspendisse
 • Sed et eros ante
 • Condimentum
 • Vivamus tempor

Nam vel felis diam. Fusce commodo, velit sed tempor eleifend, velit tellus fringilla enim, nec adipiscing velit odio ac lacus.

shutterstock_97137203Meet Marian

Sed et eros ante. Vivamus cursus diam at est tempus nec eleifend velit malesuada. Nulla vitae varius tortor. Duis lobortis risus urna, quis condimentum eros. Nullam et lacus in nibh interdum dictum.

Specialities
 • Suspendisse
 • Sed et eros ante
 • Condimentum
 • Vivamus tempor

Nam vel felis diam. Fusce commodo, velit sed tempor eleifend, velit tellus fringilla enim, nec adipiscing velit odio ac lacus.