Kort om oss

VÄLKOMMEN till WELLBEEZ !

MER OM OSS och WELLBEEZ hittar du påföljande rubriker.  Kontaktuppgifterna kan du se på  KONTAKTA OSS  och  du kan läsa mer om våra behandlingar och metoder under  rubriker  YOGA,  MASSAGE och AKUPUNKTUR.  Klickar du på YOGA, kan du läsa allmänt om MEDIYOGA.  Vi som arbetar här kan du hitta bland annat här, längre ner på denna  sida  alltså  KORT OM OSS  eller  redan på första sidan som heter HEM. 

Hoppas du kan hitta lämplig yogaträning eller behandling hos oss och att du trivs med oss. Vi önskar Dig HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN till  WELLBEEZ   för att “be well” !

Behandlingar och yoga kurser

Yoga

Vi erbjuder flera olika typer av Mediyoga och många av övningarna passar även utmärkt till äldre deltagare som vill behålla sin rörlighet och pigghet.

Läs mer

Meditation

Ett lugnt sinne är bra början till välmående. I våra ljusa lokaler får Du lära dig allt om just avslappning, andning och meditation.

Läs mer

Olika typer av massage

Massage kan hjälpa dig vid spänningar i hela kroppen vid  värk i muskler och öka cirkulation och flöde av energi i hela kroppen.

Läs mer

Våra produkter

Vi erbjuder flera olika hälsovårds-produkter som kan hjälpa just Dig i vardagen.

Läs mer

Vi som arbetar på Wellbeez

hilkka3

Hilkka Helminen

Jag utbildade mig till sjuksköterska vid Röda Korsets Högskola i Stockholm.

Min utbildning till diplomerad massör gjorde jag i Hälsoteket i Solna. Kursen i lymfmassage gjorde jag på Axelsons. Utbildningen till energimassör gjorde jag på Nyvana.

Medlem i Fibromyalgiföfbundet och Svenska Ödemförbundet .

Innehar F-skattesedel.

Innehar patient- och ansvarsförsäkring.

Specialitet
  • Klassisk svensk massage
  • Lymfmassage
  • Energimassage
  • Taktil massage
  • MediYoga

Hilkka tar hand om massager, men är nu klar med sin MediYoga instruktörsutbildning, och kommer att ta hand om vissa av MediYoga passen.